smalle-banner-cab-5.jpg

Over France-Compagnie

France-Compagnie is een adviesbureau voor Nederlandse bedrijven die de Franse markt willen veroveren. France-Compagnie ondersteunt bedrijven door o.a. vertaaldiensten, marktonderzoek of volledige marketingcampagnes uit te voeren en kan tevens fungeren als wederverkoper voor uw diensten of producten. Naast de blog Fransemarkt beheert France-Compagnie ook de website: France-Personnel, een specialist voor arbeidsbemiddeling gericht op Frankrijk.

 

Geschiedenis

France-Compagnie wordt beheerd door Richard Otten en Cécile Derks. Richard Otten heeft het bedrijf opgericht in 2014. Hij heeft communicatiewetenschappen en Frans gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Richard heeft vele jaren in Frankrijk gewerkt en is tevens eigenaar van TeamAnimation, een bedrijf dat Nederlandse animatieteams plaatst op Franse en Italiaanse campings. 

 

Hij kwam telkens met bedrijven in contact die op zoek zijn naar mensen met kennis van de Franse markt om te ondersteunen met het vertalen van de website, het opzetten van een goede SEO campagne of het verzorgen van verkoop in Frankrijk d.m.v. een agentschap of partnership. 

Binnen France-Compagnie werken wij samen met een team van zelfstandige professionals die per project ingezet kunnen worden. Binnen ons netwerk hebben we kennis van zaken: we kunnen een website bouwen en vertalen,  we kunnen zorgen voor een goede marketing campagne en tevens zorgen voor een goed werkend verkoopapparaat of het inrichten van een klantenservice. Daarnaast kunnen we ook desgewenst zorgen voor een verkennend marktonderzoek of voor juridisch advies. Een deel van de experts waar France-Compagnie mee samenwerkt is tevens contributor op ons blog Fransemarkt.nl

Met France-Compagnie beschikt u over een gemotiveerde team van specialisten die samenwerken om te zorgen dat u succesvol de Franse markt gaat betreden.

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen