smalle-banner-cab-5.jpg

Juridisch advies

Het gezegde: "Je kan maar één keer een eerste indruk maken" is zeker in Frankrijk waar. Daarom adviseren we bedrijven, wanneer zij zich op de Franse markt gaan begeven, zich grondig in te lezen in hun specifieke markt en alle zaken aangaande deze markt in Frankrijk onder de loep te nemen.

Hoewel Frankrijk onderdeel is van de Europese unie en je er gewoon met euro betaalt, geldt in Frankrijk vaak de 'uitzondering op de regel' ten opzichte van wat er in de rest van Europa normaal is. Frankrijk is erg beschermend naar haar eigen markt, eigen producten en Franse bedrijven en daardoor zullen buitenlandse bedrijven extra hun beste moeten doen om zich te bewijzen.

Een juridisch goed ingerichte organisatie en website wekt in ieder geval het vertrouwen van de Franse klant. Dat is belangrijk. De Franse klant wil immers serieus genomen worden en wil boven alles zekerheid op het gebied van betaling en privacy. 

France-Compagnie kan u in de volgende zaken ondersteunen:

  • Juridisch onderzoek naar haalbaarheid voor uw webshop of dienst
  • Nalopen van alle wettelijk verplichten documenten die gelden voor uw branche
  • Advies van een Franse advocaat voor een rechtzekere website
  • Juridische eindcontrole op uw website en procedures

Heeft u een specifieke vraag waarbij u de juridische haalbaarheid wilt testen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar Consulting en advies

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen